Hoe zit het met de zorg in coronatijd? Want wat nu als u gezondheidsklachten heeft, ziek bent en/of medische zorg nodig heeft? Kunt u wel terecht bij de huisarts, het ziekenhuis en/of andere zorgverleners?

Ook in coronatijd kan er gelukkig veel, zeker met de hygiënemaatregelen die we nu allemaal kennen en toepassen. Neem altijd contact op met de huisarts of vaste zorgverlener als u nieuwe klachten heeft of als bestaande klachten erger worden.Samen met u wordt besproken of een behandeling op afstand mogelijk is, bijvoorbeeld met beeldbellen. Of dat u toch beter langskomt voor een afspraak. Door corona kan het zijn dat u iets langer moet wachten. Ook is het mogelijk dat u in een ander ziekenhuis wordt behandeld.

De informatiekaart ‘Zorg nodig in coronatijd?’ legt uit wat er in de zorg gebeurt, welke zorg niet meer kan doorgaan en hoe u hierop kunt reageren.
Steffie over zorg in coronatijd: in eenvoudige taal hoort u wat u kunt doen als u zorg nodig hebt tijdens corona. Steffie kan het ook in het Engels uitleggen.