Mensen geboren van 1969 t/m 2003 (ook de nog niet 18-jarigen) kunnen online een afspraak inplannen via coronavaccinatie-afspraak.nl voor een vaccinatie bij GGD HN. U kunt ook een uitnodigingsbrief voor de coronavaccinatie verwachten, vanaf dat moment kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

We krijgen deze week vragen over hoe het kan dat mensen die een afspraak via coronavaccinatie-afspraak.nl willen maken, geen afspraak krijgen toebedeeld op de dichtstbijzijnde locatie, terwijl er op de locatie nog wel tijden beschikbaar zijn. Wie een afspraak maakt via coronavaccinatie-afspraak.nl krijgt 3 opties voor een afspraak. Daarbij kijkt het systeem naar de
dichtstbijzijnde locatie. Zo wordt er voor gezorgd dat mensen zo min mogelijk hoeven te reizen.

Toch kan het voorkomen dat mensen een afspraak suggestie krijgen voor een locatie die wat verder weg is. Dat heeft te maken met de grote hoeveelheid afspraken die op dit moment worden gemaakt. Als iemand een afspraak maakt, worden alle 3 de opties ‘bezet’ gehouden totdat de afspraak is gemaakt. Als het heel erg druk is, kan het daardoor voorkomen dat voor mensen die een afspraak willen maken geen locatie dichtbij meer zichtbaar is. Uiteraard werken we er aan om ons afsprakensysteem verder te optimaliseren.

Ons advies: log op een later moment in en kijk of er een tijdstip op de locatie van uw keuze is vrijgekomen